Díjnet csatlakozás

 

 

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. csatlakozott a Díjnet rendszerhez, melynek köszönhetően 2022. októberétől lehetőség nyílik a Társaságunk által kiállított számla elektronikus formában történő igénylésére.

Díjnetről röviden:

A Díjnet egy elektronikus számlabemutatási rendszer, ahol lehetőség van különböző szolgáltatók, többek között a HVSZ Zrt. ügyfelei számára is, hogy számláikat elektronikus formában, az interneten tekintsék meg, illetve egyenlítsék ki, melyre a Díjnet több fizetési lehetőséget is kínál.

A Díjneten jelenleg 35 számlakibocsátó található meg, a felületen (www.dijnet.hu) a legnagyobb fővárosi közüzemek mellett jelen vannak országos közüzemi, mint például az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., országos lefedettségű telekommunikációs szolgáltatók, mint a Magyar Telekom Nyrt., biztosító társaság (Allianz), továbbá regionális közműszolgáltatók is.

Az elektronikus számlabemutatás előnyei:

 • Számláit a Díjnet rendszere 18 hónapig ingyenesen tárolja, melyet az interneten keresztül bármikor és bárhol megtekinthet és egyszerűen gondoskodhat annak biztonságos kifizetéséről.
 • A számlák a kiállításuk után azonnal az Ön rendelkezésére állnak, melyről e-mailben értesítést kap.
 • Az e-számla papírmentes, így környezetét is óvja!
 • A rendszer értesítő e-mailt küld a számla fizetési határidejének közeledtéről.
 • A számla érkezéséről szóló tájékoztató levélből, valamint a fizetési határidő közeledtéről figyelmeztető levélből egyszerűen, pár kattintással kiegyenlítheti számláit.

Az alábbi fizetési megoldások állnak rendelkezésre a Díjnet rendszerében:

 • Bankkártyás fizetés (regisztrált és nem regisztrált bankkártyával egyaránt)
 • Internetbankból történő fizetés (jelenleg csak a CIB Bank esetében)
 • Mobilfizetés az iCsekk applikáció segítségével

Önnek továbbra is lehetősége van a Díjnet rendszerén kívüli fizetésre is:

 • Egyedi utalás: Ebben az esetben az ügyfél az internetbankból egyenesen a HVSZ Zrt. részére utalja át az összeget. (K&H Bank 10400559-00032838-00000006)
 • Csoportos beszedés

Hogyan veheti igénybe a Díjnet rendszer szolgáltatásait?

 1. Amennyiben nem rendelkezik még Díjnet fiókkal, a dijnet.hu megnyitása után a „CSATLAKOZZ” hivatkozásra kattintva tudja elindítani a regisztrációt.
 2. Sikeres regisztrációt követően a Díjnet oldalára belépve kattintson a „Számlakibocsátók” menüpontra, majd a szolgáltatók közül válassza ki a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt.-t.
 3. A számlakibocsátói regisztrációhoz töltse ki az oldalon megjelenő mezőket, melyhez szüksége lesz egy 6 hónapnál nem régebbi számlára.
 4. Munkatársaink a regisztrációs kérelmeket 5 munkanapon belül elbírálják. Amennyiben az adatokat helyesen adta meg, a regisztráció elfogadásra kerül, melyről az ügyfél a regisztráció során megadott e-mail címen értesítést kap. Innentől kezdve a számláit elektronikus formában kapja meg a Díjnet fiókjába. Számlához csatolt mellékletek esetén előfordulhat, hogy a számla nem megfelelően jelenik meg mobiltelefonos nézetben, ilyen esetben legyenek szívesek számítógépen vagy laptopon megtekinteni számláikat.