Díjnet csatlakozás

 

 

 

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. csatlakozott a Díjnet rendszerhez, melynek köszönhetően 2022. októberétől lehetőség nyílik a Társaságunk által kiállított számla elektronikus formában történő igénylésére.

Díjnetről röviden:

A Díjnet egy elektronikus számlabemutatási rendszer, ahol lehetőség van különböző szolgáltatók, többek között a HVSZ Zrt. ügyfelei számára is, hogy számláikat elektronikus formában, az interneten tekintsék meg, illetve egyenlítsék ki, melyre a Díjnet több fizetési lehetőséget is kínál.

A Díjneten jelenleg 35 számlakibocsátó található meg, a felületen (www.dijnet.hu) a legnagyobb fővárosi közüzemek mellett jelen vannak országos közüzemi, mint például az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt., országos lefedettségű telekommunikációs szolgáltatók, mint a Magyar Telekom Nyrt., biztosító társaság (Allianz), továbbá regionális közműszolgáltatók is.

Az elektronikus számlabemutatás előnyei:

 • Számláit a Díjnet rendszere 18 hónapig ingyenesen tárolja, melyet az interneten keresztül bármikor és bárhol megtekinthet és egyszerűen gondoskodhat annak biztonságos kifizetéséről.
 • A számlák a kiállításuk után azonnal az Ön rendelkezésére állnak, melyről e-mailben értesítést kap.
 • Az e-számla papírmentes, így környezetét is óvja!
 • A rendszer értesítő e-mailt küld a számla fizetési határidejének közeledtéről.
 • A számla érkezéséről szóló tájékoztató levélből, valamint a fizetési határidő közeledtéről figyelmeztető levélből egyszerűen, pár kattintással kiegyenlítheti számláit.

Az alábbi fizetési megoldások állnak rendelkezésre a Díjnet rendszerében:

 • Bankkártyás fizetés (regisztrált és nem regisztrált bankkártyával egyaránt)
 • Internetbankból történő fizetés (jelenleg csak a CIB Bank esetében)
 • Mobilfizetés az iCsekk applikáció segítségével

Önnek továbbra is lehetősége van a Díjnet rendszerén kívüli fizetésre is:

 • Egyedi utalás: Ebben az esetben az ügyfél az internetbankból egyenesen a HVSZ Zrt. részére utalja át az összeget. (K&H Bank 10400559-00032838-00000006)
 • Csoportos beszedés

Hogyan veheti igénybe a Díjnet rendszer szolgáltatásait?

 1. Amennyiben nem rendelkezik még Díjnet fiókkal, a dijnet.hu megnyitása után a „CSATLAKOZZ” hivatkozásra kattintva tudja elindítani a regisztrációt.
 2. Sikeres regisztrációt követően a Díjnet oldalára belépve kattintson a „Számlakibocsátók” menüpontra, majd a szolgáltatók közül válassza ki a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt.-t.
 3. A számlakibocsátói regisztrációhoz töltse ki az oldalon megjelenő mezőket, melyhez szüksége lesz egy 6 hónapnál nem régebbi számlára.
 4. Munkatársaink a regisztrációs kérelmeket 5 munkanapon belül elbírálják. Amennyiben az adatokat helyesen adta meg, a regisztráció elfogadásra kerül, melyről az ügyfél a regisztráció során megadott e-mail címen értesítést kap. Innentől kezdve a számláit elektronikus formában kapja meg a Díjnet fiókjába. Számlához csatolt mellékletek esetén előfordulhat, hogy a számla nem megfelelően jelenik meg mobiltelefonos nézetben, ilyen esetben legyenek szívesek számítógépen vagy laptopon megtekinteni számláikat.
Для всіх компаній тепер доступна корпоративна англійська мова від носіїв. Високий рівень викладання професійних вчителів.