Ingatlankezelés

 

Cégünk ingatlankezelő részegysége az alábbi tevékenységeket végzi:

-Bajcsy-Zsilinszky utca 70. szám alatti irodaház helyiségeinek bérbeadása.

-Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 39/2020. (VI.27.) lakásbérleti rendelete, a  40/2020. (VI.27.) nem lakás céljára szolgáló helyiségek bérbeadásáról szóló rendelete és a

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlésének 385/2020. (VI.25.) határozata alapján

az önkormányzati tulajdonú bérlemények bérbeadói jogait a polgármester, valamint a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. (továbbiakban: bérbeadó) a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993.évi LXXVII. törvény (továbbiakban: Ltv.) és fenti számú rendeletben foglaltak szerint gyakorolja.

Ez magába foglalja az önkormányzati tulajdonú szociális, szolgálati és piaci alapú lakások, illetve egyéb nem lakás célú ingatlanok, területek bérbeadását és ahhoz kapcsolódó teljeskörű ügyintézést, karbantartást.

Ezen ingatlanok pályázat útján érhetők el.

A kiadható területekkel kapcsolatos részletekről, közterület-használati díjakról az alábbi elérhetőségeinken tájékozódhat: 

ingatlankezeles@hvszzrt.hu

Tel:+36-62/530-933

 

Szociális alapon bérbe vehető lakások   Piaci alapon bérbe vehető lakások
     
Egyéb nem lakáscélú ingatlanok   Bajcsy-Zs. 70. szám alatt bérelhető irodák és tároló helyiségek

 

Szállás: Bodnár Bertalan Természet- és Környezetvédelmi Oktatóközpont és Regionális Környezeti Nevelő Központ Ifjúsági Szálló