Parkolás

 

 

Lakossági tájékoztató!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy 2022.07.21.  22.00- 2022.07.22. 01:00 óra és 2022.07.28.  22.00- 2022.07.29. 01:00 óra között rendszerkarbantartási munkálatok miatt a K&H+ applikációban kiesés lehetséges, ami érintheti a közlekedési mobiljegy vásárlást és érvényesítést is.

Kérjük, várakozási jegyeik megváltásánál ezt figyelembe venni!

 


 

Lakossági tájékoztató!

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a Vodafone, mint mobil szolgáltatónál technikai szünet miatt, 2022. július 11. és 16. között a Vodafone Magyarország Zrt.-nél indított mobilvásárlás (mobilparkolás, e-matrica vásárlás) szünetel.

Kérjük, várakozási jegyeik megváltásánál ezt figyelembe venni!

 
 

Tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy 20/2022. (V.27.) önkormányzati rendelet alapján 2022. július 1. napjától érvényes várakozási díjak, bérletek, költségek az alábbiak szerint módosulnak:

 

parkolási díjak

 

További információkért, illetve bérletvásárlási lehetőségekről kérjük érdeklődjön az ügyfélszolgálatunkon 62/530-938-as telefonszámon vagy a https://www.hvszzrt.hu/parkolas oldalunkon.


A Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a Pünkösdi ünnepnapokon a díjköteles és díjmentes parkolási időszakok az alábbiak szerint alakulnak.


 


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2022. március 9. napjától a Zrínyi u. 12-14 szám alatt található parkoló bejáratánál javítási munkálatok kezdődnek. Ennek következtében a parkoló jelenlegi kijáratán ideiglenesen kétirányú forgalom kerül kialakításra , ameddig a munkálatok be nem fejeződnek.  A parkolóba történő be-és kihajtás során kérjük fokozottan figyeljenek a balesetek elkerülése érdekében.


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zrínyi utcában a Kórház és a Mentőállomás között elhelyezkedő parkolók a fizető parkolózónába tartoznak, ezért azok használata esetén várakozási díj megfizetése szükséges. Készpénzes díjfizetés a parkoló Zrínyi utcai bejáratánál lehetséges az automata használatával.

 


 

Amennyiben további kérdése van az alábbi linkre kattintva tájékoztatást kérhet ügyfélszolgálati elérhetőségeinken keresztül:

Elérhetőségek

 

Díjköteles parkolási időszakok

 

I. Zóna (Belváros) Munkanapokon 8:00 - 18:00-ig
I. Zóna (Belváros) Hétvégén Ingyenes
II. Zóna (Strand) Minden nap 6:00 - 21:00 -ig

 

Nemzeti Mobilfizetési zóna térkép:

 

TÉRKÉP

 

Parkolóautomaták helyei

 

 

Mobilfizetés Applikációk

 

Vodafone Easy Rider Nemzeti Mobilfizetési Rendszer Mobilvásárlás OTP Simple Telenor Wallet