Tájékoztató elszámoló számláról

 
2019. július 01.
Tájékoztató elszámoló számláról
A fűtési idény lezárásaként a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő és Szolgáltató Zrt. elkészítette a költségosztó elszámolás alapján a távfűtési elszámoló számlát.

Az alábbiakban néhány lényeges tudnivalóra szeretnénk a figyelmét felhívni:

Amennyiben az egyenlege:

  • Tartozást mutat („A nyilvántartás szerinti folyószámla-egyenlege a számla kibocsátásakor”), tehát a havi fűtési hődíj részszámlák összege kevesebb volt, mint a fűtési költség, a számla alapján kamatmentesen rendezheti tartozását. 20.000,- Ft feletti tartozására részletfizetést kérhet, amit legfeljebb tárgyév szeptember 15-ig kell rendeznie. Részletfizetési kérelem esetén kérjük, személyesen keresse fel ügyfélszolgálatunkat
  • Túlfizetést mutat („A nyilvántartás szerinti folyószámla-egyenlege a számla kibocsátásakor”), abban az esetben ez az összeg - a törvényi rendelkezés alapján a díjfizető fizetési módja szerint: átutalással, készpénzben és postai úton - visszatérítésre kerül eltérő kérésének hiányában. (Az igénylés történhet elektronikusan a tavfutes@hvszzrt.hu email címre a felhasználó azonosító szám, és a vevő (fizető) azonosító megadásával, vagy papír alapú kérelem beadásával az ügyfélszolgálaton.) Túlfizetésként hagyva fedezetet nyújthat az összeg nagyságától függően a következő hónapok számláira.

A számlán szereplő TÚLFIZETÉST KÉSZPÉNZBEN KIZÁRÓLAG A POLGÁRMESTERI HIVATALBAN LÉVŐ PÉNZTÁRUNKBAN, IDŐPONT EGYEZTETÉST KÖVETŐEN csak a számlán szereplő személy veheti fel, vagy meghatalmazás ellenében annak meghatalmazottja.

Egyéb távfűtéssel kapcsolatos problémájával bizalommal keresse munkatársainkat.

Ügyfélszolgálat: +36 (62) 530-164

Köszönjük, hogy igénybe vette szolgáltatásunkat!

HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI VAGYONKEZELŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ ZRT