Éves melegvízóra leolvasás – 2021.

 
2021. május 07.
Éves melegvízóra leolvasás – 2021.

 

Tájékoztatjuk Felhasználóinkat, hogy a 2021.05.15 – 2021.06.30-ig terjedő időszakban éves melegvízóra leolvasást tartunk.

Kérjük Önöket, hogy a megadott időpontban (amely kifüggesztésre kerül minden lépcsőházban) biztosítsák munkatársainknak a személyesen történő leolvasási lehetőséget. Szíveskedjenek a leolvasó munkatársunk megjelenése előtt a mérőórához a közvetlen hozzáférést biztosítani.

Az 58/2013 (II.27.) Kormányrendelet 61. § alapján nem elegendő a mérőóra állást az ajtóra kiírni, vagy bediktálni személyesen, telefonon, vagy interneten keresztül. A mérőóra állás helyességét, a mérőóra működőképességét, és a plomba sértetlenségét is ellenőrzi munkatársunk, melyről kötelezően fényképfelvételt készít.

Amennyiben nem tudnak a megadott időpontban rendelkezésünkre állni, kérjük, az óráról (olvasható gyáriszámmal) és a plombákról (olvasható plombaszámmal) készült fotót/fotókat 2021.06.30-ig szíveskedjenek mellékletként megküldeni a Hódmezővásárhelyi Vagyonkezelő Zrt. melegvizora@hvszzrt.hu e-mail címére a felhasználó azonosító szám és vevő (fizető) azonosító megadásával.

A leolvasást minden esetben fényképes igazolvánnyal rendelkező munkatársaink végzik!